Norsk

- Engelsk

Norsk

Velkommen til KloadsNyheter
tilbake til applausenChapter 2: The Angels Light on Aquarius
05.January 2016 , 21:44(GMT+4)
Message:
    Idag begynte Kapittel to. Levels 1-6 har vært som en introduksjon, men nå føler jeg at jeg har fått ting mer kult. Jeg forandret nettopp bakgrunns fargen i dag, fra lys blå til lilla. Og jeg ønsker bruke KeygenMusic som bakgrunnsmusikk ofte. Forskjellige melodier som inspirerer meg. Det er fremdeles Level 6. Jeg introduserte også AngelsGame på fremsiden, der kan dere følge med på Topp 3 fra tid til tid. Kapittel 2 heter "Englenes lys på Aquarius". Kapittel 1 har ikke noe navn, bare Kapittel 1. Velkommen Kapittel 2.


Level 6
04.januar 2016 , 14:00(GMT+4)
Beskjed:
    Jeg vil si at vi har nådd Level 6 med Kload i dag. Det nye med Level 6 er at jeg nettopp endret navn på hovedsiden til "Gaia Portal 2"! Grunnen til jeg kaller det 2 og ikke 1 er fordi noen andre kan lage Gaia Portal 1, jeg er jo bare en privatperson som lager dette for gøy. Min Portal kan være en inspirasjon for dem som etterhvert kan lage Gaia Portal 1, mens denne portalen jeg lager kan være mer som en talentspeider, hvor de beste sidene kan flyttes over til Gaia Portal 1. God jul og godt nyttår. Så nå er på en måte Gaia Portal 2 avduket, kan man jo si.


Level 5
11.november 2015 , 15:34(GMT+4)
Beskjed:
    Jeg vil si at vi har nådd Level 5 med Kload i dag. Det nye med Level 5 er at jeg nettopp startet å serieprodusere Kload-konseptet for vennene mine! Jeg fant ut det bare er kun rundt 35 MB tilsammen, slik at jeg kan bare kopiere det.
Jeg har dessuten begynt å lage menyen som en dansende robot. Tv-skjermen i midten av planeten er også en sukksess så langt.


Level4maxi=B
29.oktober 2015 , 02:21(GMT+4)
Beskjed:
    Jeg vil si at vi revolusjonerer menysystemet med Kloads om dagen.


Level4maxi=A
28.oktober 2015 , Beskjed:
    Jeg vil si at vi har nådd Level 4 Maxi med Kloads i dag.


Level4mini
8.august 2014 , Beskjed:
    Jeg vil si at vi har nådd Level 4 med Kloads i dag. Dette level er kalt Level4mini og vil vare for 4 dager. Level4mini inneholder noen raske endringer på noen av nettsidene, fordi jeg har ikke arbeidet med nettsidene mens jeg har levd i Frankrike de siste 4 ukene, men jeg har gjort litt mental research for å prøve finne nye idèer til nettsider, og til hvordan jeg kan få Kloads til å skinne! Jeg vil fokusere mer pâ blogg skriving! Jeg elsker å skrive, så jeg vil i Level4 fokusere veldig mye på skriverier, det vil bli topp!


LEVEL3travel
6.august 2014 , 11:25
Beskjed: 
    Jeg vil si at vi vil snart møte Level 4 med Kloads! I Level 4 vil et nytt land bli introdusert for første gang: Frankrike!
Dette level kalles LEVEL3travel fordi det er en oppsummering av LEVEL3, og det varer kun i 2 dager, fordi den 8. august 2014 møter vi LEVEL4mini, og 4 dager senere den 12. august 2014 begynner LEVEL4maxi. Det er veldig kjekt.
De nye tingene med LEVEL4 er følgende:
- et nytt land introduseres: Frankrike. Da er det 4 språk på nettsidene: engelsk, spansk, norsk og fransk.
- kanskje er det tid for fred på jorden?
- mer fokus på designet av bakgrunnen og menylinjer på nettsidene, så jeg vil oppdatere nettsidene litt.
- jeg oversatte denne siden til norsk, så nå kan du endre språk på KloadsNyheter. Flere språk vil bli tilgjengelige etterhvert.
-


LEVEL3
23.juni 2014 , 19:30
Beskjed: 
    Jeg vil si at vi har nådd Level 3 med Kloads i dag, hvis jeg forestiller meg det hele som et morsomt dataspill. Jeg tenker at vi har nådd et nytt level med prosjektene iløpet av de siste dagene. Nytt for Level 3 er spansk hovedside slik som du ser her: 

.  Den nye tingen med Level 3 er at jeg lager nettsider sammen med spanske mennesker, og jeg begynner å bruke 3 språk på nettsidene: norsk, engelsk og spansk.
Så, vell, i Level 3 av prosjektene våre vil vi fokusere veldig mye på de spanske nettsidene og også på Tomprat nettsiden på www..com


Ha en fin dag, allesammen. Fred og amor til alle!


LEVEL2
27.mars 2014 , 01:11
Beskjed: 
    Jeg vil si at vi har nådd Level 2 med Kloads i dag, hvis jeg forestiller meg det hele som et morsomt dataspill. Jeg tenker at vi har nådd et nytt level med prosjektene iløpet av de siste dagene. Nytt for Level 2 er KloadsNyheter (denne nettsiden) og planet menyer med 8 linker istedenfor 4, slik som denne med 8 linker: 

Jeg har også fått en idè til et annerledes menysystem med skyer istedenfor planeter. 
Den "russehits"nettsiden er veldig i fokus disse dager. 26.mars2014 hadde vi 2632 visitors på russehits nettsiden. 
Så, vell, i Level 2 av våre nettsider vi vil fokusere veldig mye på barne nettsidene og på russehits siden.
Ha en fin dag, allesammen. Fred til alle.


LEVEL1
Begynnelsen. Perioden før KloadsNyheter begynte.

KloadsNyheter
Velkommen til KloadsNyheter
nyhetsskriftet startet 25.mars 2014 19:44